ALLE REPARATIE WERKZAAMHEDEN BRENGT U NU SAMEN BIJ ÉÉN BEDRIJF

Faconed Bouw is een flexibel, actief en meedenkend bouwbedrijf dat streeft naar de hoogst haalbare tevredenheid van de klant. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhouden en renoveren van vastgoed. Denk aan het vervangen van een keukenkraan tot aan complete renovaties van bijvoorbeeld kantoorpanden. Voor zowel grote als kleinere projecten bieden wij service op maat.

De naam Faconed Bouw is afkomstig van het vroegere Faconed dat staat voor facilitaire ondersteuning en dienstverlening. Wat voorheen een eenmanszaak was, is nu (door groei in project aantallen en groottes) uitgegroeid tot een besloten vennootschap. Het huidige team is sinds 2018 samen met als doel: de klant bedienen met de gewenste kwaliteit om zo een duurzame relatie op te bouwen voor de lange termijn. Dit bereiken wij door de verschillende expertises te bundelen, de wensen van u als opdrachtgever duidelijk inzichtelijk te krijgen, de processen af te stellen op deze wensen en deze processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Onze klanten zijn vastgoedeigenaren, zorgcentrums, vve, projectontwikkelaars en vastgoedmanagement. Waarbij wij voornamelijk opereren in en rondom de provincie zuid Holland.

Bekijk onze diensten

Ontmoet het team!

Hans Scheers
Hans Scheers
Jeroen Keller
Jeroen Keller
Marcel St.Nicolaas
Marcel St.Nicolaas
René St.Nicolaas
René St.Nicolaas

Bel ons: 078 648 9141